Om oss

Mjøsa Forsikring AS er underagent for WaterCircles Forsikring Norge AS som tilbyr skadeforsikringer til utvalgte privatpersoner i Norge igjennom flere kanaler. En av disse er agentkanalen i Norge, bestående av selvstendige selskaper som selger forsikring til privatkunder for WaterCircles Norge AS.

Ved kun å fokusere på utvalgte og ansvarlige forsikringskunder kan vi tilby personlig rådgivning og service i toppklasse. 

Kundeanbefalinger

Vi er svært godt fornøyd så langt!
Oppfølging og veiledning har vært i særklasse. Hyggelig møte i flotte lokaler, og deretter raske svar på spørsmål.
Det jeg har satt aller mest pris på er dialogen. Gode, kompetente råd, og til sist en løsning godt tilpasset vårt behov. Vi har følt at vi har snakket med en trygg rådgiver, ikke en sulten selger. Fin kombinasjon av personlig og profesjonell. På toppen av alt sparer vi over 15.000 kroner i året sammenlignet med tilsvarende hos Gjensidige (som ikke er i nærheten av like tilgjengelige). Her satser vi på å bli værende i mange år fremover! 

Torbjørn Zareus Bergen

Kunde

Veldig fornøyd med Mjøsa forsikring. Svarer når som helst og yter vannvittig bra kundeservice. Meget fornøyd med prisen. Anbefales

Richard Halland

Kunde

Bør prøves
Kjempe service.
Sparte VELDIG mye penger i forhold til KLP 

Calle Christiansen

Kunde

Fantastisk forsikringsselskap! Veldig gode priser, gode vilkår og en veldig hyggelig stab med kundebehandlere! Kan anbefales på det sterkeste!

Tore Robert Baukhol

Kunde

Rask oppfølging av innmeldt skade og raskt oppgjør etter forsikringsskade. Anbefales!

Dag Roger Nedrud

Kunde

Jeg er utrolig fornøyd med, at en venn av meg, tipset om Mjøsa Forsikring!! En kundeveileder tok kontakt - en veldig hyggelig en også! Jeg tenkte sikkert som mange andre gjør - jeg HAR en god forsikringsavtale! Jeg ba om å få et tilbud på bilen min, først og fremst, for den synes jeg var dyr! Fikk bakoversveis, når Mjøsa Forsikring kunne gi meg en avtale som var 5500.- billigere!! Så valget var enkelt! Byttet forsikring, og mange tusen spart! Kjempe lettvint å ha en egen kundekontakt, som svarer på alt du lurer på, med en gang! Anbefales! Så takk skal du ha, Oddbjørn Woldvik!

Karina Løyning

Kunde

Autoriserte rådgivere

Vi setter kundens trygghet i fokus, og er stolte av å kunne si at alle rådgivere hos oss autoriseres i løpet av sitt første år som ansatt. 

Les mer om autorisasjonsordningen her: www.finaut.no Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, og er veldig glade om du tar deg tid til å dele dine erfaringer med andre. 

Våre lokaler

Vi er der for deg!

Vårt mål er at hver enkelt kunde skal føle seg godt ivaretatt. Vi vil være der både når behovet for å forsikre nye eiendeler melder seg og ikke minst når uhellet oppstår.

Vi ønsker å skille oss ut fra de andre selskapene! 
Hos oss får kundene sin egen personlige rådgiver som sikrer god oppfølging og best mulig service til deg som kunde.

God pris, konkurransedyktige vilkår og topp service skal gjøre at kundene våre aldri mer behøver å tenke på å bytte selskap!

Velkommen til oss!

Frank Andås
Daglig leder, Mjøsa Forsikring AS