- En spennende hverdag med forsikring!

27.06.2022

Rune Brambo har vært ansatt i Mjøsa Forsikring i 4 måneder, og gleder seg til hver dag på jobben!
Alle ansatte hos Mjøsa Forsikring gjennomfører et utdanningsløp for å bli autoriserte forsikringsrådgivere, noe også Rune er i ferd meg å gjennomføre i disse dager. 

Stillingen byr på faglige utfordringer, interessante kundemøter og kort oppsummert en spennende hverdag, sier en motivert Rune Brambo

Det å være ansatt som forsikringsrådgiver fører til at man kommer i dialog med mange spennende personer, og for en bilentusiast som Rune er det ekstra hyggelig hver gang han møter en av sine "likesinnede". 

Vi har alltid fokus på at vi er personlige, og lette å komme i kontakt med. Personlig synes jeg det er ekstra gøy hver gang jeg er i dialog med bilinteresserte kunder, ler Rune som selv er over snittet interessert i bil. 

Rune setter arbeidsmiljøet høyt, og roser kollegaene ved Mjøsa Forsikring. Som ny i en jobb er det viktig å lære seg både fag og system på en god måte. 

Her føler man at alle bidrar til at den enkelte skal lykkes i jobben. Vi har lav takhøyde, og en god tilbakemeldingskultur. Jeg vil absolutt anbefale en jobb innen forsikring til alle som ser etter en jobb med høyt tempo og fokus på gode kundeopplevelser, forklarer Rune Brambo før han tar neste kundemøte.

Vil du også søke jobb hos Mjøsa Forsikring?