Da garasjen til Dag Roger og Kari forsvant!

26.05.2022

Når vi ser ut så er garasjen forvandlet til en haug med forvridde materialer, forteller Dag Roger Nedrud. 


Vår kunde Dag Roger Nedrud og Kari Tørmoen opplevde i vinter det utenkelige. I uværet som herjet i deler av Østlandet i November 2021, ble garasjen til Dag Roger og Kari totalskadd. 


Vi hadde akkurat parkert bilen i garasjen etter en tur på butikken og det var en forferdelig vind. Da vi kommer inn i huset høres et lite brak og da vi ser ut så er garasjen forvandlet til en haug med forvridde materialer, forteller Dag Roger. 

Selv om garasjen ble totalskadet så må man kunne si at Dag Roger og Kari hadde "hell i uhell". Vinden hadde på mirakuløst vis løftet garasjen uten å gjøre skade på familiens to biler som sto parker inne i garasjen når skaden oppsto. 

Begge våre biler sto parkert inne i det som en gang var en garasje men utrolig nok uten en ripe på dem. Garasjen ble bare løftet opp og rundt, forteller en tross alt heldig Dag Roger. 

 Selv om det var mange kunder som hadde skader den samme dagen så er kunden fornøyd med både oppgjør og tiden det tok før de fikk ryddet bort restene av den gamle garasjen og arbeidet med å sette opp ny garasje ble påbegynt. 

Det var veldig rask tilbakemelding og oppgjør fra forsikringsselskapet. Vi er veldig fornøyd med både Mjøsa Forsikring's rådgiver og WaterCircles sin håndtering av saken da uhellet først var ute, avslutter en fornøyd Dag Roger. 

Nå er ny garasje snart ferdig og kunden er fornøyd med "varen" han har kjøpt hos oss. 

Kan du også tenke deg god pris og riktig oppgjør ved skade? Trykk på knappen under så hjelper vi deg med en bedre forsikringsavtale.