Kundeanbefalinger

Vi er svært godt fornøyd så langt!
Oppfølging og veiledning har vært i særklasse. Hyggelig møte i flotte lokaler, og deretter raske svar på spørsmål.
Det jeg har satt aller mest pris på er dialogen. Gode, kompetente råd, og til sist en løsning godt tilpasset vårt behov. Vi har følt at vi har snakket med en trygg rådgiver, ikke en sulten selger. Fin kombinasjon av personlig og profesjonell. På toppen av alt sparer vi over 15.000 kroner i året sammenlignet med tilsvarende hos Gjensidige (som ikke er i nærheten av like tilgjengelige). Her satser vi på å bli værende i mange år fremover! 

Torbjørn Zareus Bergen

Kunde

Veldig fornøyd med Mjøsa forsikring. Svarer når som helst og yter vannvittig bra kundeservice. Meget fornøyd med prisen. Anbefales

Richard Halland

Kunde

Bør prøves
Kjempe service.
Sparte VELDIG mye penger i forhold til KLP 

Calle Christiansen

Kunde

Kjempe bra service, raskt svar av kundebehandler. Anbefaler de på det sterkeste!  

Kari Moberget

Kunde

Fantastisk forsikringsselskap! Veldig gode priser, gode vilkår og en veldig hyggelig stab med kundebehandlere! Kan anbefales på det sterkeste!

Tore Robert Baukhol

Kunde

Rask oppfølging av innmeldt skade og raskt oppgjør etter forsikringsskade. Anbefales!

Dag Roger Nedrud

Kunde

Jeg er utrolig fornøyd med, at en venn av meg, tipset om Mjøsa Forsikring!! En kundeveileder tok kontakt - en veldig hyggelig en også! Jeg tenkte sikkert som mange andre gjør - jeg HAR en god forsikringsavtale! Jeg ba om å få et tilbud på bilen min, først og fremst, for den synes jeg var dyr! Fikk bakoversveis, når Mjøsa Forsikring kunne gi meg en avtale som var 5500.- billigere!! Så valget var enkelt! Byttet forsikring, og mange tusen spart! Kjempe lettvint å ha en egen kundekontakt, som svarer på alt du lurer på, med en gang! Anbefales! Så takk skal du ha, Oddbjørn Woldvik!

Karina Løyning

Kunde

Meget hyggelige priser og vilkår!


Arne Olav Risdal

Kunde

Konkurransedyktige vilkår og priser, god kundeservice og egen rådgiver Lars Kveseth :) 

Terje-Christian Karoliussen

Kunde

Super kundeservice, og hyggelige ansatte! 

Emilie Fossum

Kunde

Fantastisk service!
God oppfølging!

Hyggelige kundebehandlere!

Tommy Kragseth Hansen

KundeVi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, og er veldig glade om du tar deg tid til å dele dine erfaringer med andre.